Stressig vecka

Yes hallo gott folk? Sitter just nu i köket med steffi och snackar lite skit. Köpte mig även en ny mobiltelefon eftersom den andra gick inte att fixa. Mitt liv ligger lite på utkanten just nu, eftersom det är så jääävla många känslor och visa dagar vill man bara ge upp. Denna veckan kmr bli så jävla stressig.

Bland annat detta:

Religionprov

Filosofiprov

finansiering och kalkylering prov

tandläkare kl 8.00

lämna in ALLA labbrapport

Jobba x2


Long time ago..

jag jag håller med! det var längesen haha :D

Just nu sitter jag iaf i datorsalen och har precis skrivit lite till i affärsplanen, det går bra just nu =9 .. vi hade även öppet hus i lördes och då fick vi sålt 21 väskor. Är vi duktiga eller är VI DUKTIGA? jo vi är DUKTIGA!

När jag kommer hem så måste jag skriva i anatomi häftet då vi skulle vara klara med den tills imorgon wuho , wish me good luck peeeeps!


så jävla köööörd!

fanfanfanfan!

sjuuuuk

Att vara sjuk är inte kul ska jag säga er, jag har fortfarande feber så jag bestämmde mig för att stanna hemma idag. Idag ska jag endast vila kroppen och dessutom plugga. Har redovisning imorgon och jag har hittat fakta med har tyvärr inte skrivit med mina egna ord så måste göra det senare under dagen.


POUFF! hard day..

Sitter just nu hemma hos mormor och mår inte bra kan jag säga. Vet inte vad det är med mig :s.. men iaf ska spenderna natten här eftersom pallar inte vara hemma.

MOMMY & DADDY (L)

Ehm.. jag börja med att säga att ni är dem bästa som finns. Sen hinner jag inte skriva mer för jag börjar nu. pusss!!

Banja luka

Haha sitter med familjen och dem kollar på serbisk idol. Helt grymt, alla ungdomar som är med är förtidspensionärer. Så blöööh..

Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag och det har varit skönt. Jag har endast kört med daddy and thats it! Imorgon är det skola och då ska jag endast ha 2 lektioner, nice price! Resten av kvällen ska jag fortsätta med att leva livet och andas.

Hoppas er dag var bra :D



5 november

Tiden springer iväg , veckan glider mot sitt slut. Nu är det endast några dagar kvar tills jag åker ner till Österrike, det ska bli så j***vla kul :D

Igår så var jag ledig från mitt jobb och det var jätteskönt, men hinner göra mycket mer. Nu förtiden finns det knappt tid till att göra nått, men iallafall. Igår så skrev jag en hel del i affärsplanen, gjorde nästan hela klart en labbrapport och sedan även skrivit lite fakta om redovisningen vi ska idag. Det kommer bli intressant ska jag säga er..

Fredag den 13 så skall jag till läkaren, så önska mig lycka till. Vill fan inte att dem kommer upp med något nytt. Nu till helgen så är det samma gamla visa, jag ska jobba & även plugga. Fuck kom nyss på att jag inte har hittat min religion bok, har prov på det på måndag. God be by my side !

1 november 2009

Jag kan inte förstå att det redan är 1 november. Det var nyss sommar? Tiden bara springer iväg. Idag är det söndag och för min del innebär det att göra klart allt som jag inte har lämnat in.
Dvs..

2 labbrapport
Geografi redovisning
Loggbok

RSS 2.0