@ fasters place :D

Sitter hemma just nu hos faster och vi väntar pa att jasmina ska komma med Gagi : har inte sett dem pa skit lang tid sa det ska bli kul =)..

Dessa dagarna vi har varit här har vi shoppat shoppat och shoppat! Idag sa var vi även och köpte julgran wuho :D den är jätte söt san  liten och vi har aven framkallat bilderna vi tog iförrigar och igar :)..

Jag kommer skriva mer i detaljer för nu maste jag fixa till mig ;) kan inte se ut som en luffare när dem kommer ;)


kisses!

WOW!

vi är äntligen framme efter en skräckfylld flygtur med mina sma skit ungar :) , det var jävligt svart att säga hejda till mina paron.. saknar dem redan.

Vi har bland annat varit i STADIUM,skit stort köpcentrum .. det var tillatet att ta med hundar.. ? Det var det konstigaste jag har varit med om ! Skriver senare eftersom dessa idioterna stör mig :D

Imorgon så smäller det!

TANANAN :d

What goes around comes around bitch

Tja, ligget i sängen just nu. Kom hem för en stund sen då jag var i skolan och därefter hos mormor som fyller år idag. Wuho? NAT! Det är mycket skit hos mig just nu men jag ska försöka blunda och gå vidare med mitt liv.

Jag ska snart klä på mig nått bekvämt och sedan plugga till filosofiprovet som jag kommer ha på onsdag.

Måste ha en check lista här så jag senare kan komma och strycka över det som jag har avklarat.

FILOSOFIPROV

RELIGIONREDOVSNING

REDOVISNING & BESKATTNING PROV

LABBRAPPORT (fredag)

LOGGBOK (fredag)

SY

FILOSOFI ARBETE

 


orkar inte mer

När ska oturen vända? När ska jag bli glad? När ska jag klara av allt detta?  När ska jag kunnaleva normalt igen? När ni vet det, så glöm inte att säga till mig. För jag är trött på att vänta...


nervös

Jag är jätte nervös inför dem 2 proven och även tandläkaren, jag tror jag börjat bli rädd för tandläkaren? jag hoppas verkligen att det ska bli en bra dag för mig imorgon. JAg behöver verkligen det i mitt liv.

Det är så mkt orättvisa här i världen och man vet inte hur man ska göra för att allt skall vara bra. =(

RSS 2.0