Fuck it !

Det måste bli bättre! JAG SKA FUCKING KLARA DET!!

Get up

Mådde dåligt under dagen så jag stack hem direkt efter spanskan.. När jag ska gå över övergångsstället så är det rött ljus, så kör bilar förbi och helt plötsligt så börjar det tuuta som fan. Jag tänkte för mig själv. eehm. . vad fan är problemet? Sen så ringer min mobil och det var tydligen min pappa haha så gulligt :)

Sorry var bara tvungen att säga det (A)

Jag ska alldeles strax sätta igång med engelskan och sedan ut en runda om vädret tillåter det. Jag var för stund sen ute med Debbi , det var trevligt att folk försöker när man verkligen ser att det lider mot sitt slut.

Ni kommer nog inte höra mycket från mig förrän senare ikväll. :)


PUSSSS


God morgon!

Vaknade nyss och måste snart ner för att fylla i räkningar & skit sen måste jag fixa mig inför skolan.

Som sagt så har jag engelska prov imorgon och kan inte spendera mycket tid här idag, men vi hörs senare iaf :)
Puss

in kitchen !

Just nu sitter jag i köket med syrran och snackar lite skit om folk som snackar skit om oss. Vi är liksom centrum i deras liv om ni förstår vad jag menar? Vad enda liten sak vi gör, gör dem saken 100000000000 gnger större. Skit kul. Vi är kända i vår släkt :)      ORKAR INTE !


Oh fyfaaan vad härligtväder det är ute, det får mig på bättre humör okej mycket bättre humör :)
Idag kommer det nog förmodligen inte hända nått specielt men ska kolla film senare ikväll och kanske börja träna på engelska glosorna ? Ja det vore en bra idé...

Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan min små kycklingar, fast ibland kan jag verkligen ha lust att döda dem. När jag är sur är jag verkligen sur och då tänker jag inte för jag uttrycker mig och det är en av mina svaga sidor faktiskt. Nästa helg ska jag till malmö igen för då är det fest men vet inte om jag kommer gå eller inte..

Jag hoppas bara iaf att allting ska lösa sig..

Jag förstår inte vad det är som håller på att hända, alla börjar "gå in i väggen" då undrar jag varför just nu ? varfööör? är det vädret ? eller vännerna som man umgås med ? Vad är det egentligen som håller på att hända`?

Jag är själv i den perioden och det är så himla tungt, det känns som om jag har förlorat mig själv.. vem är jag ? Vad vill jag få ut av mitt liv?  vem är mina RIKTIGA vänner?   Pouff.. längtar till den dagen då jag har funnit mig själv.

Im GONE

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Ska kolla film nu, next week är det bio med kycklingarna :D

٩(-̮̮̃-̃)۶

can you hear these teardrops
in my pillow?
they keep falling cause
i kept falling for your dozen thorny roses
now im bleeding
and im lonely again

SÖNDAG

Förlåt men jag hade lösenord ett tag för jag bara kände för det. Jag är fortfarande inte 100% på topp men jag försöker så gott det går!  

Idag har jag varit och kört en runda och bara umgåtts med släkt & familj. Så kommer det även förbli några veckor framot iochmed omständigheten!

Denna veckan ska jag försöka klara av att nå mina mål. Nej jag menar jag SKA KLARA det! Ni får reda på det nästa vecka..

Innan veckan är klar:

* MATTELÄXA
*SVENSKA LÄXA                   -> läsa ut boken, skriva cv , och brev till redaktören
* ENGELSKAPROV
* Geografi

Sen efter är det PÅÅÅÅÅSK LOV!!!  det ska bli så jäääävla härligt:)





Alla mina småapor nu fick ni som ni ville :)

Give me summer baby!

Helllo min små kära apor :)

Just nu är jag i skolan, sitter här i skolan och "pluggar" haha vi har engelska prov nästa vecka och vi har inte gjort ett skit ! Panik hello ?*
Idag har jag skit mkt att göra men jag ska klara det, right baby ?
Imorgon har jag psykologi prov och på torsdag har jag företagsekonomi B prov, självmord hej och dessutom massa skit som jag inte har hunnit med :( oooooh jag orkar inte med skolan meer :(

JAG VILL FUCKING HA SOMMARLOV NU !!!!!!!

SEXY DANCE !

Heej min kära små gullegrisar haha  ( pallar inte mig själv)

Jag har haft 100% närvaro idag, skit stolt :):)

Dagen gick jätte snabbt iaf men sista lektionen så var jag & Dajana& moniq inte med på idrotten så vi satt och kollade på dem andra tillsammans med Alvin. Men helt plötsligt dyker det upp en kille och säger att dem ska ha danstränning i andra salen, så vi smög oss ut i den andra halen och kollade när dem dansade och mina damer och herrar jag säger bara en sak DAAAAAAAAAAMN ! !  Dem är skiiiitduktiga på att dansa, jag tappade hakan där alltså!

Men iaf nu när jag kommer hem och ska sätta mig ner för att plugga till psykologin så hittar jag inte mina papper, Mitt rum ser ut just nu som bagdad och det vissar sig att min mamma har slängt dem. HAHAHA hon vill verkligen inte att jag ska lära mig om psykologi för då kommer jag inse hur sjuk i huvudet jag egentligen är ;p

Tussilagosvenne och moniq!

hahah ja behöver man säga mer`?


Iaf börjat på min spanska läxA;O stoolt!



Vi hörs imorrn någongång efter 16.00



kysss


FUCK!

Jag måste erkänna en sak..

JAG HAR INTE BÖRJAT PLUGGA :( :( :(

plugg kl 12.00

Hahah jag vet att det låter cpigt, men jag måste börja plugga vid 12.00 för då är jag bara tvungen. Kl 12 har jag tänkt mig göra klart min spanskaläxa och hitta fakta till mitt georedovisning och sedan läsa 1 kapitel i psykologiboken!

Denna veckan kommer det bli dålig uppdatering pga av all plugg, men jag ska göra mitt bästa. Min lilla apa vill ju veta vad jag gör :) SEXTAAASY!

Frukost :)

Till frukost blev det en riskaka :)


15 mars!

Vädret jättetråkigt :/ men det är väl en fördel med det! Man har inget annat att göra än att plugga ?! Måste fixa mina arbeten idag no matter what! Senaste veckan har varit förjävlig när det gäller frånvaron :O
Dessa 2 kommande veckor MÅSTE vara helt blanka :)

Pappa vaknade också nyss så vi ska förmodligen ut och köra en sväng snart :)

C'ya later

TIME !

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86.400 kronor på ditt konto.Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare.Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto. Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle? Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto!Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästadag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid.Om du inte nyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel.Det finns ingen väg tillbaka.Du kan inte övertrassera kontot i morgon!Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.Tiden går.Gör det bästa av dagen idag! För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen. För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn för tidigt. För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning. För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas. För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom för sent till flyget. För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka. För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS. Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ändå mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig, så mycket att du just delar din tid med denna person.Och tänk på att tiden inte väntar på någon. Gårdagen är historia. Morgondagen är ett mysterium. Dagen idag är en gåva. Det är därför den kallas för nuet. Lev livet NU!

Oh baby you're a monkey!

dagens låt:    -- NEYO - SEXTASY..
dagens frisyr: boll på huvudet, utsläppt haha beror på vilken tid på dygnet det var;)
dagens smink: kajal & mascara
dagens klädsel: Jeans (mörka).. Topp (grön)  Strumpor (gröna) Underkläder ( gröna)
dagens roliga händelse: Ele bele do iu jut DU UT !
dagens planer:  plugga&monkey&sova :)
dagens vill ha: KK .. tolka som du vill ;)
dagens saknad: Deda
dagens drog: riskaka
dagens tråkigaste: sjukdom
dagens finaste: Shelby gt 500 som jag såg när jag körde :O
dagens måste: plugga
dagens dricka: coca cola& mineralvatten
dagens köp: blommor + GRÖNA ÄPPLE + gravljus
dagens mat: liten brödbit,tonfisklåda,liteliten bit korv och litepotatismos :d .. varit duktig idag
dagens kärlek: my family & monkey
dagens mående: ont i magen, förkyld ,feber &irriterad
dagens kommentar: if you don't give a damn, we don't give a fuck

My day !

Sorry för den dåliga uppdateringen , men jag mår verkligen inte bra !

Jag ska iaf berätta lite om min dag.

Vaknade vid 9 tiden, och körde hela familjen till citygross för vi skulle stor handla och jag var tvungen att följa med för jag kände att jag har en enorm saknad efter min morfar. Jag köpte iaf blommor och gravljus och lurade att vi skulle bara ut och köra en sväng. Dem blev överaskade haha (A)

Sen dess har det inte hänt så mkt, förutom att jag har feber & är förkyld igen! WAH blir grymt irriterad!

Innan måndag måste jag bli klar med följande moment:

SPANSKA
SVENSKA
GEOGRAFI
PSYKOLOGI


men jag orkar inte :/

Sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick sick

..

SEXTASY

Kom nyss hem från macken :) Jag var med Diana och köpte dem nya glassarna som har kommit ut men jag ska fan inte äta sånt , den idioten köpte till mig fast att hon vet att jag är allergisk!

Vad som händer ikväll vet jag inte med det kommer nog bli en filmkväll med min söta svarta apa <3

Sen måste jag plugga idag, men vet inte när just nu vill jag bara ta den lungt och umgås med familjen

C'ya later babe's!

Dikt

When i was laying down in my dream i was thinking about you all the damn time that was there.
I remember all the typical moments that we had, all the love, hate and tears..
 Like i was stuck with you forever, i listen to my friends but am i ever going to love some other agian?
What am i going to do, im such a fool how are still at the same place.
Belive me im tyrin' to let you go but something in my mind says, be there he's comin'.
I can't wait anymore i have to go, if he dosen't show he's love to me, then it's gone forever, i cant i have to go.




DAJANA TACK FÖR JAG FICK SNO DENNA; JAG KÄNNER MIG SOM EN SNÄLL TJUV :)

Bokföring

Sitter just nu i datasalen med Dajana och vår lärare går igenom bokföring och som vanligt är vi lika engagerade! Eller hur babe ? ;)
Vädret suger enorm mkt men det skit vi i idag! , jag ska ha projekt &företagande efter detta sen sluta eftersom jag måste hämta lillen :) ..

När jag väl kommer hem så måste jag fortsätta på min svenska uppgift för jag blev inte klar och jag lyckades aldrig gå upp igen. Fan ta mig !

WOW ett mirakel sker idag, jag ska vara med min lilla svarta söta underbara apa :D


KILL ME BABY !

Jag har suttit ett tag med svenskaläxan nu och jag får inte fram något , så ska lägga mig nu och sedan gå upp kl halv 4 för att fortsätta vi hörs om några timmar sötnosar!




SOL ? SNÖ ?

HAHAHA jag förstår inte :/
Hörde nyss på nyheterna att det ska snöa idag, för bara någon timme sen så skrev jag om hur solen lyste in i rummet och väckte mig och nu helt plötsligt ska det börja snöa? JAA.. våren kommer inte till sverige förrän i JULI!

Jag har ätit frukot idag !! ETT MIRAKEEL !
haha jag åt vitlöksbröd :) VERYGOOOD!




Jag ska bara sätta på mig tröjan sen springa ner till bussen.. den går 10.26 sen är jag sjukanmäld hela dagen, så jag ska nog bara till stan och sen hem för jag måste fixa min svenskaläxa och sen spanskan och därefter åka till jovve , börjar 18.00-22.00  så jag kanske kan klämma in ett litet inlägg senare!

12 mars, solig morgon :D

Heeeeeej på er !

Idag ska jag ha matteprov men jag ska skita i den för jag kan verkligen inte, jag vet inte vad det är med mig :S Vad ska jag ta mig till?  Men iaf, även idag har jag mycket att göra! Idag måste jag fixa min svenskaläxa och sedan börja på itt arbete med Robin ! Vi blev indelade i gruppper, och som vanligt ska jag alltid hamna någonstans på en jobbig plats.

Vet inte om ni förstår vad jag menar men jag orkar verkligen inte ta upp det här&NU!

SÅ med andra ord har jag inte lektion förrän kl 14.00 men ska ta bussen in till stan vid 11 för jag ska till stan med Dajana och vi ska fixa lite saker till vårt "företag". Sen måste jag redn imorgon börja plugga på psykologin&företag eftersom jag har prov i det nästa vecka :O

...

IDag känns det verkligen som vår, jag vaknade pga solen :) Så himla skön känsla hoppas bara att att det blir varmare oc varmare för varje dag för jag är så jävla trött på denna ständiga kylan.
Fick nyss samtal av min lilla sötnos haha .. fyfan vad du lyser upp min dag din lilleskit! :)


?


Cannabis

Just nu så kollar jag på kanal 3 där det är en dokumentär eller vad man ska kalla det. Den går ut på att en mamma ska prova att röka cannabis och en massa annan knark för att kolla hur det känns för att vara hög. Programmet är helt sjukt, men den är intressant :)


NY DESIGN !

OH jag är jättenöjd med min design, tack så mkt MALIN! :D:D


Denna dagen suger en stooor  ***

Svar till Anonym..

Jo jag bodde innan på AD, vem är du ? Hahah Adda mig istället. [email protected]

MATTE HJÄLP!?

Snälla om någon är jätteduktig på matte så tveka inte att höra av er. Jag har suttit nu här i en och halvtimme men fattar ingeting. Men iaf.. det är pga av min huvudvärk, vet inte vad jag ska ta mig till :O!

Stay @ home

För min del blir det ingen skola för mig idag eftersom jag mår som en åsna :(

Kommentar av Anonym

Jag har inget lösenord på min blogg *?

V.10

Denna veckan ska jag faktiskt ta hand om mig själv och lägga mycket tid till att studera och få så mycket information som möjligt. Jag är sjuk , ingen nyhet men tror inte jag kommer gå till skolan imorgon men ifall jag skulle stanna hemma så ska jag ägna minst 2 timmar till matte minst varje dag eftersom jag har prov på torsdag. Jag hoppas verkligen att jag ska klara detta provet för det lär jag behöva och jag måste sätta igång med svenskan men jag förstår ingeting utav uppgiften :O

Detta har vi framöver.

v11 tors: MATTEPROV
       fre:  Svenska inlämning
V12 ons psykologiprov
       tors företagsekonomiprov kap 4-12







GOD HELP ME !

Gick inte så bra..

Haha det var en väldigt händelsorik dag igår det hela började med att jag var i skolan som vanligt, men skolkade sista lektionen eftersom jag inte pallade. När  jag väl kommer hem så säger min mamma åt mig.. Du.. kan vi inte köpa en katt? Jag gick med på det och hittade en direkt, så jag ringde efter min morbror och han körde oss till Eslöv ligger en bra bit härifrån!
 När vi kommer fram så bestämde vi oss för en katt. Katten var hel lugn när hon var i bilen vi hann tillochmed döpa katten till MISSY! Helt sjukt, men innan vi åkte hem så skulle vi till affären för att köpa en massa kattsaker och därefter skulle vi till min mormor. HAHAHA HÅLL I ER! Min morbror sa komigen vi tar med katten upp, ja gick med på det och när han väl tog henne så hoppade hon från hans händer och ut på gatan i någons trädgård . Detta var ungefär vid 20.00 tiden. Vi letade till kl 22.00 utan att få någon syn på henne :(

Men oj jag glömde berätta en sak.. När jag satt i baksätet med MISSY så sa jag till min morbror, fan va konstigt jag har hittills inte vissat några allergiskareaktioner han bara det är skitbra. Gissa vad som händer en timme efter? jag klarar inte av att ha min ögon öppna, dem svullnade och näsan började rinna. HAHAH sån jävla otur. Detta var alltså igår, istället för att plugga så sprang jag runt och letade efter Missy.

Jag kom hem vid 11 tiden och då tog jag fram mina böcker, Jag läser om flera gånger utan att förstå vad jag läser och det var verkligen jättejobbigt! Jag satt uppe och plugga till kl 2. Jag la alarm på mobilen så den kunde väcka mig där vid 3 för att jag skulle fortsätta plugga men icke sa nicke! HAHAH jag hör att klockan ringer med jag snozade till kl 5 och sen så sov jag så djupt att jag ej hörde när klockan ringde för jag hade tydligen dragit ur batteriet från mobilen. Sen vid halv 7 så var jag tvungen att gå upp för jag skulle ta bussen kl 7 eftersom vi började 8. MEn NEEEJ jag har sån otur i allting!
Jag ringde MONIQ och hon var fan lika seg och trött som mig haha jag pallar inte oss baby :D
Men jag började få lite ångest över att jag ej hade pluggat tillräckligt och jag kom i dem tankarna att jag skulle skolka men nej jag har lovat mig själv att ha mer närvaro i skolan. Men Moniq räddaren i nöden skickade ett sms där hon frågade om jag ville åka med. YEEES nu slapp jag komma försent (L)
Första lektionen hade vi matte och direkt efter så hade vi GEOGRAFI, det känns som att provet har gått jätte dåligt men jag hoppas verkligen att det finns någon chans att jag klarar det. OH GUD HJÄLP MIG!


Geoprov killme!

Idag har  jag asolut ingen tid till att sitta vid datorn eller ut en runda med vänner för jag måste ägna all tid till mitt geografiprov jag har imorgon och min spanska redovisning. OH kille me ! Vet inte om jag ska hem idag :S


Sant eller falskt?

Pallar inte med detta mer , när fan ska du inse att det du håller på med är fel och jag vill bara ditt bästa?



FUCK ALLT & ALLA

PORNO

Haha ska snart ner och kolla på gamla videofilmer som vi har spelat in när jag var mindre :)

Jag var ju jätte knubbig.. grr porrig!

Vi hörs sen :)

RSS 2.0