she got her own


Sexy body

Hellu alla nattugglor :)


Just nu ligger jag i sängen och cammar med lite folk.

Nu är mår jag faktiskt lite bättre, hon ringde vid halv elva tiden och berättade att hon hade landat och att det var jättevarmt i Wien OH ni förstår inte hur mkt jag vill åka dit ! Efter att vi hade lämnat henne så stack vi till burgerking och åt. Jag har inte ätit där på flera år och dem slår lätt Mcdonalds speciellt pommesen. MMMM så yummie!
Efter en stund så åkte vi hem, tog det lungt och fixade även min nya lampa. Är riktigt nöjd över hur mitt rum ser ut. Tack babe ♥

Imorgon så ska jag börja på ruta 1 så önska mig lycka till!

Cya later

Sorry..

för den dåliga uppdateringen och ni vet ju varför det blev som det blev. Nu har jag iallafall tid för bloggen så nu blir väl alla mina stalkers glada!

Idag lämnade vi negern på flygplatsen och jag kom inte därifrån utan tårar. Det var jätte jobbigt jag kan inte förklara känslan..

Dessa elva dagar vi hade tillsammans var underbara vi hade alltid kul , det var inte en enda dag som var tråkig och våra pratstunder på nätterna. Damn i love it! Hoppas du kommer nu till jul igen så vi kan skratta ännu mer.

Kommer ni ihåg Krister? Jo det går dåligt för hans företag och han ska lägga ner körskolan och jag är inte ALLS FÖRVÅNAD.

Denna veckan så gäller det att plugga,plugga och åter igen plugga.

JAg måste dra nu, men jag skriver igen här senare under kvällen :=

BIBBI

Jag är så jävla lycklig när du är i närheten :)

Hola amigo!

Vaknade för en stund sen och har redan hunnit äta :)
Ska snart fixa mig för jag  ska spela bowling, wuho! Sist jag gjorde det så var jag riktigt duktig :)..  Alla förutom pappa ska följa med för han ska som vanligt alltid jobba! Buhu..

Gotta go now cya later!


NO WAY?!

Alltså egentligen så var det planerat att vi skulle måla om mitt rum idag men som vanligt blev det inte av för att pappa vill inte att vi ska göra det utan honom. Vilken färg jag vill ha i mitt rum har jag inte bestämmt mig för men på fredag ska det tydligen slå till. Hm.. du håller faktiskt inte alltid det du lovar.

Igår så var jag på familja med my niggah och syskonen då vi fick xtra money att handla för. Jag däremot handlade endast en skjorta och sedan 3 block ljus, ljusram och dekorations sand i rosa. Jag kan faktiskt ta en bild på det senare för idag ser det ut som om att jag endast kommer vara hemma. Vilket suger rejält :/ liksaså gör vädret!!!

GoNe*

Jävla narkoooomaaaan !!

..

UTFLYKT!

Yes that's right! Vi ska ut på en liten utflykt idag men vart det vet jag inte :/ ..
Igår såkörde jag till någon skog i perstorp där vi skulle promenera och njuta av naturen medan pappa skulle fiska. Haha sen mitt i allting så kommer en kille i en skum volvo som parkerar inne i skogen där han väntade på en annan kille i en röd volvo kombi. När Röda volvon kom så gick blåa volvon ut för att ge honom knark och det roliga var  JAG SÅG DET HELA!  Dem såg helt slutkörda ut j-vla idioter!

Jag åter kommer ikväll :)


Stranden =)

Hello idag blev jag väckt vid halv nio tiden för negern kunde inte sova mer. Tack`?  Haha nu så sitter jag i köket och hjälper negern med maten men jag har bestämmt mig för att ta en liten paus för tillfället :) Hon klarar sig lika bra utan mig ;O

Igår så kunde jag inte somna förrän 03.00 och sedan gick jag upp förrän 06.00 då jag fixade mig snabbt och sedan bums in i bilen. Igår körde jag inte för jag vågade inte iochmed att det var så dimmigt och det var jätte mycket trafik. En annan gång  får det bli ..



Idag så ska jag till stranden with my family och softa där sedan så vet jag inte vad jag ska göra därefter men vi hittar alltid på nått trevligt :)

2 juli 2009

Oh ni förstår inte hur mycket jag längtar tills imorgon för då kommer BIBI, och när hon är här så blir jag hög på livet :)

Idag  så städade jag mitt rum, hihi tänk er? JAG + STÄDA = SJUK HELA DAGEN!..
Efter det så stack jag ut en rund i trädgården och tog ett dop i poolen för att svalka mig lite och det var riktigt skönt måste jag säga därefter så gick jag in för att duscha för att sen gå ut och sola. Efter en timme så hör jag BUUUU jag bara what? Så såg jag min lilla bitch och grannen haha två fluggor i en smäll ? Hell yeah baby ! Steffi tog sig ett dop medan jag snackade med debbi sen så var hon tvungen att dra och då kom steffi in med mig där vi hade det lite mysigt.. om man får uttrycka det så? HAHAHA  Hon stack vid halv 8 och nu ligger jag i sängen och vill bli trött för imorgon måste jag upp tidigt. Ska KANSKE köra dit, det är inte säkert än men det får jag reda på imorgon.



RSS 2.0